Merhaba! Ben Balıkesir’in güzeller güzeli Edremit ilçesinde yaşayan bir kadınım ve hayatımda önemli bir dönüm noktasına geldiğimi hissediyorum. Evlenmek için hazırım ve kendime uygun, sevgi dolu, Balıkesir edremitte aşkımı arıyorum.
Kendimden bahsedecek olursam, öncelikle ailem benim için çok önemlidir. Onların desteğiyle büyüdüm ve hep yanımda oldular. Aynı şekilde ben de yakın çevremdeki insanlara değer veren, sadık birisiyim. İş hayatında da başarılıyım ve kendi ayaklarım üzerinde durabilen bağımsız bir kadınım. Ancak bu özelliklerimin yanında sıcakkanlı, espri yeteneği olan biriyim ve hayatı dolu dolu yaşamayı severim. Hayatta her şeyi yapabileceğine inanan, cesur ve tutkulu bir ruha sahibim.
Birlikte keyif alacağım, mutluluğu paylaşabileceğim ve karşılıklı saygı temelinde birbirimize destek olabileceğimiz biriyle tanışmayı umuyorum. Belki de sen buradaysan? Kendini buldun mu? Hemen bana yazabilirsin, merakla bekliyorum.